מה בין מעי כואב וקרוהן ??

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/05/2017 | 22:25 | מאת: מיכאלה

לרופא היקר שלום וברכה ! כבר כמה שנים טובות סובלת מהתקפת כאבי בטן. יש לציין שבכל האשפוזים בדיקות דם מעולות אין חום .סיטי תקין...לאחרונה גם גילו לי פיברומיאלגיה. התמונה הייתה יכולה להיות ברורה לחלוטין : מעי רגיז+פיברו. והחיים היו יכולים להיות פשוטים עם כיוון ברור לפתרון כלשהו.. אלא ש....בכל הקולונססקופיות יש תשובות זהות : ( ועשיתי כבר 5 )יש חשד לקרוהן.ופה כל התאוריה מתערערת....אייך להתייחס למצב ????? תודה על תשובה מקווה שהבנת את הדילמה.

09/05/2017 | 22:36 | מאת: מיכאל

ושוב עלי לציין : ב. קפסולה תקינה. קלפרוטקטין תקין.הכל הכל תקין חוץ מ......ביופסיות

09/05/2017 | 22:52 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום התמונה אינה ברורה. מה הממצא המדויק בביופסיות? קרון הינה מחלה של הרירית, ואם כל הבדיקות תקינות, סביר שלא מדובר בקרון. אולי בקוליטיס מיקרוסקופית? פני לרופא להמשך הבירור והסבר קצת יותר ברור על הממצאים החיוביים

מנהל פורום מעי רגיש