מעי רגיז וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/05/2017 | 23:21 | מאת: ממדו

שלום אדוני הרופא .מזה 3 שנים עברתי תקופה קצרה של שלשול ממושך.פניתי למומחה גסטרו בשל בירור.עשיתי גסטרוסקופיה וגם קולונסקופיה וגם בדיקת קפסולה ולאחר מכן נשארת עם אותו תסמונות.עברתי לפני 4 חודשים בדיקת סי טי שהיה תקין. עד עכשיו מזה שבוע כאבי בטן בעיקר מתחת לקיבה ובצד שמאל.עם תחושה של כאב מלווה בקוצר נשימה וסחרחורת... אני מתלבט מה הצעד הבא. תודה אדוני הרופא.

09/05/2017 | 22:48 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום הפורום אינו נועד להמלצות רפואיות ספציפיות פנה לרופא המטפל להמשך בירור\ טיפול

מנהל פורום מעי רגיש