גזים ויציאות לא סדירות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/03/2017 | 23:09 | מאת: טאי

מעולם לא בדקתי את זה .. אבל מאז גיל 12 (בערך מקבלת המחזור,והיום אני בת 22) אני סובלת מגזים במשך כל היום, ובנוסף גם בבוקר סובלת מכאבי בטן וכמה יציאות רציפות אחת אחרי השניה .. ממוצקות והופכות לרכות ולאחר מכן למפורקות פירוריות .. לקראת שעות אחרי הצהריים/ערב מתחילים אצלי גזים גדולים, מלאי אוויר .. לא תמיד יש ריח פשוט מלא אוויר .. אם אני נמצאת בסביבת אנשים ואני שומרת את הגזים בבטן, הם מתחילים להשמיע רעשים נוראיים וחזקים בטירוף וזה מונע ממני פעילויות חברתיות רבות במהלך חיי! תמיד יש לי רעשי עיכול בלי שום קשר לגזים .. כיום אני נוטלת פרוביוטיקה והתופעות קצת נחלשו אבל עדיין קיימות .. אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה!

11/03/2017 | 23:24 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום בדרך כלל רבוי גזים קשור בתזונה ומרכיביה. לעיתים מדובר בריבוי חיידקים ממליץ לפנות לגסטרואנטרולוג ובמקביל גם לתזונאית

27/03/2017 | 17:24 | מאת: תובנה

היי. כדאי לנסות להימנע מירקות סולניים. תנסי. בהצלחה.

מנהל פורום מעי רגיש