יציאות לא סדירות ולחצים בחזה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/03/2017 | 04:54 | מאת: אדיר

היי , בחודשיים האחרונים יש לי יציאות ישר אחרי אוכל וגם הצואה שלי יוצאת בצורה מתפוררת ולא אחידה , בנוסף אני סובל מכאבי לחץ בצד שמאל של החזה לכיוון בית השחי . אציין שאני נמצא בלחץ נפשי רב בחודשים האחרונים , גר בארה״ב ורזיתי קרוב ל 5 קילו במספר החודשים האחרונים . אשמח לדעת אם יש קשר בין הדברים ועת מה הסיפטומים הנ״ל יכולים להעיד . אוהב אוכל רייר , אוכל המון דגים חיים ובשר נע .

06/03/2017 | 22:14 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אין ספק שהתסמינים כולים להיות קשורים בלחץ, אבל יש לשלול כמובן בעיות רפואיות. ברוש שלחץ בחזה דורש בירור יותר מעמיק. יציאות אחר אוכל הינן אפקט תקין בדרך כלל הקשור לרפלקס הנקרא " גסטרו קולי" והתאצמותו של הרפלקס עשוי להיות קשור ללחץ נפשי. בכל מקרה, יש צורך בהמשך בירור. פנה לגסטרואנטרולוג ולפנמאי

מנהל פורום מעי רגיש