אינקונטיננס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/10/2006 | 00:28 | מאת: yakov

שלום! אני סובל מUC קשה המערב את כל מעי הגס, מזה שנה , מטופל בסטרוידים , רפסל ופורנטול ועדיין הבעיה העיקרית נשארת חוסר שליטה על היציאות. הדבר מונע ממני לצאת מהבית. האם קיים טיפול תרופתי או אחר כלשהו לנושא זה? אודה על המלצה

25/10/2006 | 20:10 | מאת: ד"ר יהודית אסולין-דיין

ראשית חשוב להבין מה מספר היציאות ליום והאם אתה עדיין עם דלקת פעילה או דלקת בהפוגה. שנית יש צורך לברר יותר לעומק מהי הסיבה לאי השליטה: האם בעיה בקיבולת הרקטום? האם בעיה בתפקוד של שרירי פי הטבעת? האם מספר יציאות מוגבר? עד שהסיבה לא ברורה קשה לי להמליץ על טיפול שיעזור. מציעה לך לפנות לבירור במרפאה לרצפת האגן (קיימת בשיבא 03-5302660/2060) ולאחר שיהיו יותר נתונים יש סיכוי שנוכל לעזור. בברכה,

מנהל פורום מעי רגיש