שאריות צואה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/02/2017 | 18:42 | מאת: יעלי

שלום וברכה יש לי בעיה נוראית שגומרת לי להתבייש ללכת לרופא אני כותבת בדם בדוי יש לי בעיה שכל פעם שאני בשירותים שיש לי צואה שאני מסיימת ומנגבת זה לא נגמר נשארת לי צואה בפי הטבעת שמספר רב של פעמים של ניגוב לא מועילים וגם נייר טואלט וגם מגבונים לא עוזר רק שאני שוטפת את האיזור ורוב שעות היום אני לא בבית בכלל

25/02/2017 | 22:06 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אין מה להתבייש. את לא הראשונה שמתארת בעיה כזאת לדעתי ניתן לסייע לך, יתכן שבאמצעות ביופדבק ושינוי תזונה. פני למומחה לנוירוגסטרו\ רצפת האגן ( מתחום הגסטרו) לבירור וטיפול

מנהל פורום מעי רגיש