מעי רגיז בצבא בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/02/2017 | 18:36 | מאת: עמית

אני סובל ממעי רגיש מזה כ2שנים אני בשירותים לפחות 7פעמים ביום עם יציאות לא תקינות וכאבים מטורפים בבטן התחתונה זה מחמיר אחרי אוכל וגם שאני נמצא במצבי לחץ וכמות אנשים גדולה אז הכאבים מתגברים עשיתי את כול הבדיקות כולל קולונוסקופיה שכול הבדיקות יצאו תקינות ולכן אובחנתי כסובל ממעי רגיש לקחתי כול מיני כדורים וכלום לא עזר עכשיו התגייסתי לצהל ואני ממש ממש סובל גם ביום יום וגם שאני נמצא באוטובוסים הרופא אמר לי שכאילו אין מה לעשות אחרי שצעקתי עליו הוא נתן אני רוצה לקצר תהליכים וללכת לאחד מומחה כמוך מה אתה תמליץ לאור מה שאני מבקש כאבי בטן ממש ממש חזקים יציאות לא תקינות כול 20עד חצי שעה אוכל מיוחד חמיצות בפה ...

11/02/2017 | 22:14 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום מבחינת השירות הצבאי, הפרופיל נגזר מחומרת ההשפעה של התסמונת על הפעילות היומיומית במידה ויש הוכחה אוביקטיבית ( חסרון ימי עבודה , העדרויות בתקופת התיכון, מכתב ממפקד) ניתן לקבוע פרופיל מתאים

19/02/2019 | 20:54 | מאת: ליאור

היי אני משרת בגדוד ורופא גסטרו החליט שיש לי מעי רגיז ולא נתן לי שום הקלות מעי רגיז כבר 5 חודש התחיל מהצבא זה תקין ??

מנהל פורום מעי רגיש