כלבה פג סיני-התקפי אפילפסיה כל 3 שעות ( רופאים לא

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/09/2012 | 16:14 | מאת: גיא

כלבה פג סיני-התקפי אפילפסיה כל 3 שעות ( רופאים לא יודעים מזה בוודאות) מישו? יש לי כלבה פג סיני בת חצי שנה לאחרונה לפני כשבוע בתאריך 7.8.2012 הכלבה התחילה- להתפרפר על הצד, תוך כדי רגליים זזות, וקצף מהפה. כל כמה שעות התקף כזה 2-3 שעות התקפים מפחידים כאלו.. בין התאריך 7.8 ל-9.8 הכמות ההתקפים התחילה להתגבר זאת אומרת שבתאריך 7.8 היה התקף אחד בלילה רק בעריך בתאריך 9.8 הלכנו לוותרנר.. התשובה שלו לא הייתה מספקת והוא חשב שזה מהלב הוא הביא לנו מרשם לכדורים בשם "אטרופין 0.15" הבאנו לה את הכדורים אטרופין במשך יומיים, וזה לא עזר חזרנו לרופא אצל הרופא בפעם השניה הלכו אליו בתאריך 12.9 הכלבה חטפה התקף מטורף התחילה לרוץ אצל הרופא נתקעה בדברים ולא רואה בעיניים כלום הרופא הבחין באפילפסיה , קיבלנו ממנו: כדורים בשם "פנוברביטון 15 מ"ג טבליות" וסירופ שקוף שומני שכתוב עליו "GBR" אותם ביחד הרופא אמר לתת פעמיים ביום -------- הכלבה קיבלה כבר: פעם אחת בצהריים , פעם אחת בבוקר, פעם אחת בערב, 3 פעמים קיבלה את המוצר ---- זה לא השפיע הכלבה עדיין מקבלת התקפים מה אפשר לעשות במצב הזה ? הכלבה יושנת כל הזמן מידי פעם מתעוררת הרגליים מתבלבלות לה לפעמים לפעמים היא לא רואה ולא מגיבה כשקוראים לה... יש פה רופא שיתן לי דעה כול שהיא? מה הוא חושב שזה מה אפשר לתת לה עזרה דחוף

20/09/2012 | 23:07 | מאת: ד"ר טליה מור

גיא, מה קורה עם הכלבה ? האם עשו לה בדיקות דם ? בדיקה ניאורולוגית ? בדיקות נילוות אחרות ?

מנהלי פורום וטרינריה