חולשה ברגליים קדמיות בחתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/08/2019 | 23:48 | מאת: דלית

חתולת רחוב ביומיים האחרונים שתי הרגליים הקדמיות כושלות, מתקפלות פנימה בהליכה. היא לא מסוגלת ממש לטפס. לפני כמה חודשים חטפה מכה מרכב אולי והזנב שלה נשאר משותק. בהתחלה לא שלטה בצרכים ואחכ זה הסתדר. רק הזנב משותק. מה זה יכול להיות? נוירולוגי? וירוס? זה לא הגיוני שיהיה נקע אם בשתי הרגליים במקביל.... תודה

תאורטית שקית צואה יכולה לצאת בצואה. אני לא הייתי שקט שכן מאידך שקית נילון יכולה לגרום גם לבעיות לא קטנות ולחסימת מעיים ולכן הייתי פונה לבדיקה של רופא וטרינר.

צר לי, אך על מנת לתת תשובה מקצועית ומבוססת יש להגיע לבדיקה של רופא וטרינר

מנהלי פורום וטרינריה