כלבת מנשיכה ננשכתי ברגל ע"י כלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/08/2019 | 15:22 | מאת: אורן

שלום, ננשכתי ברגל ע"י כלב לכאורה מחוסן (לא יודע בוודאות). לא ביקשתי שיסגירו את הכלב (אני כן יודע מי הבעלים). 1) במידה והכלב נשאר בחיים לאחר 10 ימים מהנשיכה אפשר להסיק באופן ודאי שהוא לא יכל להדביק אותי? 2) האם לא קיים סיכוי להעברת המחלה גם בתקופה שהוא רק נשא? 3) מה אוכל לבקש מבעל הכלב ע"מ לוודא שהוא אכן מחוסן. תודה רבה

במידה והכלב שרד את ה-10 ימים הוא אינו חולה בכלבת. הכלב יעביר המחלה כשהוא עצמו חולה בה. בעת חיסון הכלבת הבעלים מקבל רשיון חיסון כלבת לשנה ומסמך זה תוכל לבקש ממנו לראות.

מנהלי פורום וטרינריה