שלשולים חוזרים בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/06/2019 | 12:07 | מאת: אלי

היי, יש לי כלבה בת שנה וחצי, מעורבת עם קולי ,רועה גרמני וכנראה עוד כמה סוגים. אימצנו אותה לפני כ7 חודשים. בהתחלה כשהיא הגיעה אלינו הכל היה בסדר והיא הייתה כלבה בריאה, לאחר כחודש וחצי היא התחילה לשלשל ועשו לה בדיקת צואה, גילו שיש לה את הטפיל GIARDIA (או איך שלא כותבים את זה) היא טופלה באנטיביוקה וזה עבר לה (דיספטיל ופלאג'ל) לאחר כשבוע שהכל היה בסדר היא שוב החלה לשלשל ושוב עשו לה בדיקה לGIARDIA ויצא שלילי. נתנו לה אנטיביוטיקה (דיספטיל) יחד עם מזון ID וסוג של פרוביוטיקה במזרק. ושוב בזמן האנטיביוטיקה היא עושה צרכים טובים והכל בסדר עד שבוע לאחר שאנחנו מפסיקים את האנטיביוטיקה והיא ממשיכה לשלשל. (השלשולים הם לרוב בלילה, כמה פעמים בלילה 3-5, שילשול מיימי מאוד ומספר פעמים היה גם דם בשלשול) בשלב הנוכחי חושדים בIBD והחלו טיפול בסטרואידים ,בנוגדי חומציות ובהתאמת מזון רפואי (דרמטוזיס) לצערי בימים האחרונים השלשולים שוב חזרו וזה מאוד קשה, אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית נוספת

המלצתי במקרה זה היא לקבל חוות דעת נוספת לאחר בדיקת הכלבה ממומחה ברפואה פנימית של חיות מחמד.

18/06/2019 | 13:59 | מאת: אלי

יש לך מישהו שאתה ממליץ עליו?

מעדיף שלא להמליץ על שם ספציפי. מומחים ברפואה פנימית יש בבית החולים האוניברסיטאי בבית דגן, טיפול נמרץ בן שמן ויש גם כאלו שמגיעים לקליניקות הפרטיות. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה