משכחים לכלב עם סרטן,עזרה עם בחירה נכונה של כדורים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/03/2019 | 10:34 | מאת: קטנציק

לכלב שלי התגלה סרטן ליד הפרוסטטה עם גרורות בריאות איזה משכחי כאבים יתאימו ועם י ש אופציה למשכחים נוזליים. זה כלב מעורב גולדן /לברדור בן 13 וחצי הוא נגרר אחרינו בטיול ואוכל לפעמים בלי בעיה ולפעמים לא מוכן בשום אופן. גם עם זה ממתק.

מצטער לשמוע. נראה לי נכון להפנות שאלות אלה לווטרינר המטפל, שכן בין היתר צריך לבחור תרופה משככת כאב בהתאם למצב הכללי של הכלה תפקודי כליה, כבד וכיוצא באלו. מעל מקום ניתן למשל על תרופה הנקראת טרמדול שיכולה להינתן בצורה נוזלית.

מנהלי פורום וטרינריה