מידע עבור הכלבה: מחלות, דיכאון, טיפול..

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/01/2019 | 11:47 | מאת: משה

היי יש לי גורה בת 7 חודשים שבדרך כלל היא מאוד איפראקטיבית, ומיום רבעי האחרון היא לא אוכלת, לא שותה ולא קמה מהמלונה וכשהיא כן קמה היא מדדה כמו כלבה זקנה.. אני ממש דואג לה ואין לי כסף לווטרינר.

אין ספק שכך לא ניתן להשאיר אותה ויש צורך בייעוץ וטרינרי. תנסה להביאה לבדיקה באחת העמתות צער בעלי חיים או תנו לחיות לחיות. ועוד משהו שאיני יכול להתאפק מלהביע בפניך - כמחליטים לקחת ולגדל כלב צריך לקחת בחשבון גם את נושא הטיפולים שעולים כסף ויש אחריות על בעל החיים, זה אינו עוד חפץ שקונים לבית זה חיים עם נשמה!!

מנהלי פורום וטרינריה