כלב חולה ולא יודעים במה הוא חולה.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/08/2018 | 23:59 | מאת: לואי

יש לנו כלב בן 9 לא מעוקר מסוג טרייר (לא גזעי) מזה כשבוע הכלב בקושי זז בערב נראה שחוזר לעצמו ואחרי שעתיים שוב נושם בכבדות, לא מרים את הראש ובקושי הולך. בהתחלה אמרו לנו פרוסטטה מוגדלת, פריצת דיסק וחוליות מחוברת (על פי צילום) קיבל זריקות, לא היה שיפור ורק החמרה אושפז בבית חולים שני לילות בהם נעשו לו בדיקות דם שיצאו תקינות ואולטרסאונד ונאמר כנראה שיש משהו בבטן, לא יודעים בדיוק מה. קיבל זריקות אנטיביוטיקה לדלקת כללית, אינפוזיה, החלפנו אוכל והוא אוכל רק חזה עוף אבל ללא שינוי היום שבוע אחרי בהמלצת הרופאה מבית החולים נאמר להפסיק את כל התרופות. אנחנו מיואשים ונראה שאף אחד לא באמת יודע מה יש לו. אשמח להתייחסותכם המהירה.

כמובן שעל פי האינפורמציה שניתנה קשה להגיע למסקנה מה יש לכלב. מציע להגיע עם הכלב לבדיקה בבית החולים האוניברסיטאי בבית דגן - ראשל"צ.

מנהלי פורום וטרינריה