התייעצות בנוגע למשהו בלתי מזוהה שיצא מפצע בבטן של הכלבה שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/12/2017 | 14:50 | מאת: אדווה

ראיתי מעין טיפת דם שנקרש בבטן של הכלבה שלי. רציתי לנתק את זה מהפרווה שלה ונמשך החוט הארוך שמופיע בתמונה. האזור ממנו יצא החוט מזכיר חצ'קון שהתפוצץ ויש קצת אדמומיות. האם זה קריש דם ? טפיל ?? למרות שזה לא נראה חי ולא זז.. מה שכן היא נוטה לגרד באזור הזה.. תודה !

לצערי לא ראיתי תמונה מצורפת. הסיכוי לטפיל בצורת תיאור זה אפסית. מקווה שבינתיים התעלומה נפתרה ולא אשמח לראות תמונה ולנסות לעזור או שכדאי לפנות לרופא וטרינר על מנת לקבל את הייעוץ המתאים.

02/12/2017 | 23:58 | מאת: אדווה

היי, צירפתי שוב את התמונה. תודה רבה.

ככל הנראה מדובר בתולעת ספירוצרקה לופי (תולעת הפארק) ונדידה אברנטית שלו אל העור. יש לגשת לאבחון וטיפול בהקדם

מנהלי פורום וטרינריה