גור כלבים משלשל כמעט כל היום

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/11/2017 | 09:59 | מאת: נטלי

היי . הבאנו לפני יומיים גור לברדור מעורב בן 7 שבועות . מאז שהבאנו את הכלב הוא לא מפסיק לשלשל . לקחנו אותו לוטרינר שאמר לנו שיוכל להיות זה בגלל האוכל בנוסף הביא לו סירופ נגמר שלשול.. הוא יום אחד הפסיק לשלשל ואחרי זה השלשולים חזרו לכלב . יכול להיות שזה בגלל שאנחנו מערבבים לו אוכל יבש ואוכל רטוב ביחד ?? (זה מה שהעמותה אמרו לנו לעשות) מה הסיבה שהוא יכול עוד לשלשל ואיך מפסיקים את זה? בנוסך מה הכמות אוכל שצריך להביא לכלב בן חודש וחצי ? תודה

השלשול לא נובע מערבוב מזון רטוב ויבש ביחד. יש המון סיבות אפשריות לשלשול של גור בגיל 7 שבועות ורצוי לחזור עימו לבדיקה אצל רופא וטרינר (סיבות אפשריות בין היתר: וירוס, תולעים, טפילי מעיים ועוד ועוד...) כמות האוכל שיש לתת לגור בגילו מתבססת על משקל, גזע, ערך קלורי של המזון הניתן. שוב רצוי להתייעץ עם הוטרינר לאחר שיהיו לו את כל הנתונים. בהצלחה!

מנהלי פורום וטרינריה