חתולה עם קרחות בגלל התנקות יתר, לא הרור אם עקב לחץ או אלרגיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/11/2017 | 01:19 | מאת: אביטל

שלום, החתולה התחילה לנקות עצמה באובססיביות עד שנהיו לה קרחות ואדמומיות בכפות הרגליים. ניסינו בהמלצת וטרינר לעשות לה דיאטה עם אוכל היפואלרגני אבל זה לא פתר את הבעיה. זריקות סטרואידים עזרו, אבל רק בעת שהשפעת הסטרואידים עוד פעלה, ולא תיקנו את המצב וכעת החתולה חזרה למצבה הראשוני. הוטרינר המליץ על תוסף מזון שומני לעור מבוסס סלמון, אבל היא לא מוכנה לקחת. כעת שמתי לב שיש לה קשקשים לבנים קטנים בפרווה. האם יש לך המלצה איך לעזור לה? תודה.

מצב זה מצריך בדיקה וטרינרית. אם הטיפולים עד כה לא עזרו ייתכן וזה השלב לפנות לרופא וטרינר המומחה לבעיות עור (ויש כאלה בארץ)

מנהלי פורום וטרינריה