כלב ללא יציאות תקינות-רק שלשולים ולעיתים קרובות עם דם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/11/2017 | 20:10 | מאת: אמיר

שלום רב, אימצנו לפני שלושה חודשים כלב מסוג טרייר בן חמישה חודשים. נראה כי לכלב בעיות מסויימות- הכלב לפחות אחת ליום משלשל, ג'ל אדמומי.- כמעט ואף פעם כמעט לא ראינו צואה רגילה וקשה, כמעט תמיד משלשל, ופעם ביום בערך משלשל עם דם, לעיתים ג'ל. הלכנו לוטרינר- בדיקות דם תקינות, אין דלקות והמוגלובין תקין. הוטרינר המליץ על אוכל מיוחד דיאטטי של HILLS עשיר בסיבים תזונתיים, ותוספת לאוכל- פרו פיבר. הכלב אוכל רק אוכל זה כבר חודשיים- ללא שום שינויי. ממשיך לשלשל ולעיתים קרובות עם דם. מה ניתן לעשות? תודה רבה.

האם מדובר בדם טרי, משמע אדום? לדעתי כדאי לפנות שוב וטרינר וליידעו שלמרות שינוי התזונה והתוסף התזונתי הבעיה לא נפתרה. יש כמובן לנסות ולהגיע למקור הבעייה. ממליץ בחום על בדיקת צואה מקיפה כולל לטפילים וכמובן שיש עוד דרכי אבחון וטיפול שיש למצות.

מנהלי פורום וטרינריה