בעיית עיכול אצל רועה בלגי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/11/2017 | 08:29 | מאת: ירון

שלום רב תודה לעונים יש לי רועה בלגי מלינואה בן שנה ושבעה חודשים מהיום ששאימצתי מדובר על גיל חודש וחצי הוא משלשל פניתי לכמה וכמה וטרינרים ואף אחד מהם לא ידע לתת לי תשובות ניסיתי אין ספור סוגי מזונות גם רפואיים בין היתר לאחר לאחר תקופה של ניסיונות החלטתי לנסות לתת לו ביו דוג הצואה ירדה לכמויות אפסיות והשלשולים נעצרו מיד הבעיה היא שהכלב רזה מידי עם ביו דוג הוא לא עולה במשקל אפילו עם כמויות מזון גדולות מהרגיל וגם לא תמיד יש ביו דוג זמין האם מר גורלי ואני אהיה חייב להאכיל אותו עם מזון נע או שמדובר בבעיית עיכול פתירה שניתן לטפל בכדי שאוכל להאכיל במזון יבש

נראה לי שקודם כל יש למצות את נסיון האבחון. האם בוצעו בדיקות דם? בכל מקרה מציע ביצוע בדיקות דם מלאות כולל TLI, Folate and Cobalamin בנוסף בדיקות צואה

11/11/2017 | 18:25 | מאת: מירב

מניסיון עם מלינואה .. צריך אוכל איכותי .. ופעילות רבה.. ללא תוספים למינהם בעיקר לא חלבי.. ותמיד שווה להתייעץ עם וטרינר

מנהלי פורום וטרינריה