כלב מבוגר שלא שולט בצרכים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/11/2017 | 05:59 | מאת: אביב

הכלב שלנו בן 11 וחצי. כבר כשלוש שנים, ידוע על בעיה באגן, איבוד שליטה ברגליים האחוריות ועקב כך אי שליטה בצרכים. לאחרונה המצב מאוד החמיר- חוסר שליטה בשתן. אנחנו גרים בבית משותף. לעתים, לאחרונה בתדירות גבוהה יותר, הוא משתין בכניסה. למרות שניסיתי לשים לו חיתול, השתן "בורח" מהחיתול. עימותים מאוד לא נעימים עם השכנים (חלקם). אף על פי, שאני מנסה להסביר וברור מאליו שמנקה אחריו. יש לציין שאני יורדת איתו 4-5 פעמים ביום, אך הרבה פעמים לא עושה כלום בחוץ. חשוב לומר, שהוא לא סובל. שמח וטוב לב. עם זאת, איכות החיים שלי, בהיותי המטפל הכמעט בלעדי, מאוד נפגעת. בבקשה: אי אובדת עצות. מה לעשות?

יש לקחת לבדיקה....ייתכן ולמצבו אין קשר לבעיות אגן. צריך לשלול בעיות נוירולוגיות לאור חוסר השליטה בצרכים

מנהלי פורום וטרינריה