??

דיון מתוך פורום  מצב חירום

19/11/2012 | 00:49 | מאת: אלינור

מה עושים במצב שאני מדמיינת שיש אזעקות כול שנייה ? אני כאילו שומעת אזעקות כול פעם זה לא יוצא לי מהראש

היי אלינור, את לא היחידה. רבים האנשים שמתארים את מה שכתבת. זה קורה משום שכל המערכות בגוף נמצאות ב"היכון" כל הזמן בעצם גם אם את לא תמיד מודעת לכך. אז..דעי שזה נורמלי ואין מה להלחץ מזה. זה יעבור כאשר מצב החרום יעבור וכשיפסקו לחלוטין האזעקות. מעבר לזה, נסי להרגיע את עצמך בדרכים המוכרות לך, משהו שיעזור לך להפחית את המתח בו את שרויה. ספורט? קריאה? הרפיה? סרט? שיחה עם אדם קרוב? כל מה שיכול לעזור. ליאת.

19/11/2012 | 16:42 | מאת: אלינור

תודה רבה רבה P:

20/11/2012 | 03:13 | מאת: מרכז

רעשים קטנים שבשגרה לא הייתי מייחסת להם שום חשיבות וכנראה אפילו לא הייתי שומעת אותם גורמים לי לחשוב שהנה עוד רגע האזעקה מתחילה לפעול ופעמיים שלוש קרה לי שחשבתי שאני ממש שומעת אזעקה, עד כדי כך זה הדימיון שלי יודע לתעתע בי. אנחנו פשוט במצב של דריכות יתר.

מנהל פורום מצב חירום