שאלה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/07/2009 | 11:00 | מאת: רעות

שלום אני בת 17. יש לי בעיה ממש גדולה- אני חושבת שקוראים לזה "שפתיים פנימיות גדולות". אין לי למי לפנות עם זה אז אני כותבת את זה פה! אני לא יכולה ללכת ליםולא ללכת עם טייץ', אני לא יודעת מה לעשות!! הדימוי העצמי שלי בריצפה! ואני נהייתי ממש סגורה מאז שגיליתי שאני "חריגה". אני כל כך מתביישת בעצמי! לא דיברתי על זה עם אף אחד! בגלל זה יש לי גם בעיה עם ליצור מערכות יחסים- כי אני מפחדת על התגובה! בבקשה אשמח לדעת מה הצעתך!- ומה הסיכונים של הניתוח.....! תודה רבה! רעות.

שלום תמצאי מידע מפורט עלי ועל הניתוח שאת צריכה באתר זה הגיעי לבדיקה רצוי יחד עם אימך בברכה דר קריסי

06/07/2009 | 22:48 | מאת: רעות

דר קריסי, האם ניתן להגיע לבד???- אני בת 17. בבקשהה כן!!!!!! רעות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן