כיצד מטפלים בדליפה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/05/2009 | 23:13 | מאת: נתי

אני בת 49 . בחודשים האחרונים הווסת "משחקת" סובל בזמן האחרון מגלי חום ויובש בנרתיק.כמו כן כבר כמה שנים סובלת מבריחת שתן במאמץ כמו שיעול ,התעטשות כמו כן ,כשאני נותנת שתן ,נשארים לי שאריות של זרם ,אחרי שחשבתי שרוקנתי הכל .אני נאלצת ללכת תמיד עם פדים. אני מבינה, שיש לי בעיה של דליפה ויש טיפול אך מפחדת לגשת לטיפול, שמא אצטרך ניתוח שמעת גם שהבדיקה לאבחון לא נעימה.האם זה נכון? . שאלתי, האם אפשר לטפל בבעיה ללא ניתוח?אם כן מה הסיכוי להצלחה לטיפול ללא ניתוח?ולמי פונים?הרבה הרבה תודה!!!!

שלום לבעיה 2 פתרונות 1. פזיותרפיה של רצפת אגן 2. ניתוח זעיר פולשני עם אשפוז לילה אחד TVT = סרט סינטטי שמושם מתחת לצינורית השתן כדאי ללכת ליעוץ ובדיקה - עדיף מדליפה, את צעירה מאד וחבל על הפגיעה באיכות החיים מידע נוסף DRKRISSI.COM בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן