נהריה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/05/2009 | 13:01 | מאת: נטליה

שלום אני בת 36 נשואה ואם לארבעה ילדים. מזה זמן אני סובלת מכאבים בואגינה המלווים בקשיים בקיום יחסי מין ובריח חריף וחזק. הרופאה אבחנה 'פטריה'וטופלתי ב'נרות' לששה ימים. בנוסף אני מקבלת טיפול מונע 'פלוקנול'. יצויין כי אני סובלת מהבעיה הזו מזה מספר שנים ולמרות כל הטיפולים לא היה שיפור והבעיה היתה חוזרת בחלוף מספר ימים קטן.נבדקתי ע"י אורולוג לאחר בדיקת סי.טי. כליות ללא כל ממצא. (יצויין כי בעלי טופל ב'פליג'יל') מה כדאי לעשות? האם יש טיפול כירורגי לבעיה זו? תודה מראש

אין לדעתי טפול כירורגי אך צריך לבדוק

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן