הסרת נגעים +ניתוח לקיצור שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/05/2009 | 10:02 | מאת: שירי

שלום ד"ר, בבדיקת פאפס ואצל הגניקולוג גילו אצלי נגעים של הקונדילומה. אני אמורה בזמן הקרוב לבצע קולוסקופיה (נראה יל ככה קוראים לזה) וכבר כמה שנים אני שוקלת לעבור ניתוח לקיצור שפתיים וחשבתי שאולי עכשיו זה הזמן. הסרת הנגעים מתבצעת גם כן עם לייזר . האם ישנה אפשרות לבצע את שני הניתוחים בו זמנית? או שעדיף לבחור ברופא שמתמחה בזה וברופא אחר שמתמחה בזה? הבעיה היא שאם לומר בכנות שנהייתה סוג של מסחרה בניתוחים הואגינאליים, בלי להעליב כמובן, כל גניקולוג חושב שהוא מוסמך לחתוך... אז די די מלחיץ

לדעתי לא לעבור את הניתוחים יחד ניתוח הקונדילומה גורם כויות מקומיות והרס מקומי וניתוח השפתיים צריך להיות על רקמה נקייה ובריאה לתוצאה טובה הזילות בניתוח שפתיים גדולה ולצערי את צודקת ואני לא ארחיב למידע נוסף את יכולה להיכנס לאתר שלי DRKRISSI.CO לשיקולך בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן