שאלה חשובה!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/05/2009 | 21:46 | מאת: האם זה באמת יתכן?

שלום רב, יש לי שאלה שדי מעניינת אותי ולא כי יש לי איזה מחלה או משהו פשוט שמעתי משהו שנשמע לי הזוי ובלתי אפשרי. נאמר לי כי יש מחלה (לא זוכרת את שמה) שלאדם X יש שני מינים (פות ופין) למשל לבחורה יש גם פות ופין ולגבר גם פין ופות האם באמת יש כזה דבר ואם כן איך קוראים למחלה? עוד דבר, אם אכן יש כזאת מחלה אז נולדים עם זה? נולדים עם שני המינים? או שזה דבר הקשור להורמונים ויכול להתפתח במשך השנים (לדוגמא מישהו נולד כבת ועד גיל מסוים האדם היה בריא לחלוטין עד שיום אחד חל שיובש במערכת ההורמונלית או במערכת אחרת שקשורה והתפתח לו מין שני שהוא פין, כלומר האדם נולד עם פות כבת ובמהלך השנים "נוצר" לו גם פין ועכשיו יש לו גם פות וגפ פין האם זה יתכן?) אם כן אז מה יכולים להיות הסימפטומיםלכך? זה ממש מסקרן אותי וכששמעתי על זה הזדעזעתי! תודה.

זה יכול להיות - בעיה גנטית שנקראת הרמאפרודיטזם האדם נורמלי לחלוטין למעט אברי המין

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן