ביתוק בתולין כירורגי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/04/2009 | 18:46 | מאת: מישהי

שלום אני מעוניינת לעבור ביתוק בתולין כירורגי מצד אחד שמעתי שזה מצריך אשפוז יום, הרדמה מקומית ומיני ניתוח. מצד שני שמעתי שאפשר לעשות את זה אצל רופא נשים ולהיות בחוץ אחרי חצי שעה. אשמח לקבל יותר פרטים. זה מאוד חשוב לי. תודה

שלום בהחלט אפשר לבצע זאת באלחוש מקומי בתנאים סטרילים בנושא כה רגיש אני ממליץ לך ליצור איתי קשר דרך המזכירה בברכה דר קריסי

שלום בהחלט אפשר לבצע זאת באלחוש מקומי בתנאים סטרילים בנושא כה רגיש אני ממליץ לך ליצור איתי קשר דרך המזכירה 052-5134747 בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן