ניתוח קייסרי לאומת לידה ואגינאלית - יעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/04/2009 | 19:17 | מאת: אורלי

שלום! יש לי בעיה של צלקות מסוג קלואיד - אחד על היד ואחד בבטן התחתונה. ניסיתי לעשות ניתוחים לשיפור,, אך עם השני הדבר חוזר אני עכשיו בהריון שבוע 40+5 וחייבת לקבלת החלטה. אני מפחדת שלידה ואגינאלית תגרום לי לצלקת עקב חתח חיץ ותגרום להתפתחום קלואיד. במקרה שלי, שידוע לי בעיה של קלואי, האם ניתוח קייסרי, שגם הוא יגרום לצלקת, עדיף על לידה ואגינאלית??? אודה על תשובה מהירה , מחוסר זמן

אין לי תשובה זאת החלטה שלך בלבד היכו את מעדיפה שתקרה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן