תופעה אחרי כריתת הרחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/04/2009 | 00:14 | מאת: נועם

שלום רב,אני בת 47 ועברתי לפני כחצי שנה ניתוח לכריתת הרחם עקב מיומה ללא כריתת שחלות. לפני כחודשיים חשתי לראשונה בריח חזק לא טוב מהנרתיק ועובדה זו מפריעה לי מאוד! בבדיקה הגניקולוגית האחרונה שעברתי לפני כארבעה חודשים לא היה זכר לריח זה. האם התופעה נורמלית בנסיבות אלה? האם ניתן לעשות דבר מה בנידון למיגור או הפחתת הריח? האם קיים מקום לדאגה? בתודה מראש,

כנראה מדובר בזיהום, טיפול אנטביוטי מקומי כגוטן דלצין יכול לפתור הבעייה בכל מיקרה כדאי להיבדק שאין אבצס וכו דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן