תיקון חתך חיץ בלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/03/2009 | 13:33 | מאת: ורדה

שלום, בני הראשון נולד בלידת ואקום וכתוצאה חתכו את החיץ. כנראה שהתפרים לא היו מאוד עדינים ונשאר ממש איחוי בולט (בין פי הטבעת לפות). עובדה שמפריעה לי אסטתית בעיקר. אני כרגע בהריון מתקדם שני והבנתי שישנה אפשרות לבצע תיקון במהלך הלידה השניה (במידה ואצטרך שוב חתך). האם זה נכון? האם ניתן לבקש מראש תיקון אסתטי מהרופא שתופר? ואם לא, האם ניתן לבצע תיקון כזה לאחר הלידה באופן פרטי? מהי העלות פחות או יותר?

אי אפשר לבצע ניתוח פלסטי בלידה בגלל מראה מעוות מדמם ובצקתי של האזור - לא ניתן גם אם יבטיחו לך לבצע תיקון טוב ואסטטי הייתי ממליץ לך להגיע לבדיקה כחודשיים אחרי לידה ונראה במה מדובר בדיוק יתכן שיש בזה חלק רפואי ואז ביטוח רפואי יממן את זה בכל מיקרה - אחרי לידה לידה קלה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן