לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/10/2006 | 08:10 | מאת: ברכה

שלום אני בת 40 עברתי לפני חודשיים ניתוח TVT והרמת הרחם ברשת איזה סוג של התעמלות ניתן לעשות? הבנתי שריצה הליכה וקפיצות זה בסדר אבל שכפיפות בטן או כל הפעלה של שרירי הבטן אסורה. האם זה נכון? בתודה ברכה

למעשה אין עבודות מחקריות בנושא הניתוח שעברת (איני יודע מאיזה סוג אפוגי פריגי או פרוליפט?) בא להחליף את הרקמות הלא תקינות באגן הגיוני שצריך להמנע ממאמץ מרוכז על רצפת האגן כלומר עליית לחץ תוך בטני כמו שיעול במעשנות, הרמת משאות כבדים מ 10 קג וכו אני ממליץ למנותחות שלי מסוג זה לחזור לפעילות רק אחרי כחודשיים שלושה בברכה דר חיים קריסי

04/11/2006 | 07:21 | מאת: ברכה

תודה רבה על תשובתך אני יודעת שעברתי ניתוח דרך הנרתיק ללא פתיחת בטן אנני יודעת במונחים רפואיים כיצד הוא נקרא. מתשובתך אני מבינה שאחרי חודשיים ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה. אני מתאמנת בחדר כושר האם עלי להמנע מתרגילי בטן למינהם? ואמונים במכשירי ידיים שבהם אני יושבת או שוכבת הם מותרים? אשמח לקבל הבהרות כי אני לא רוצה לגרום נזק נוסף לעצמי. בתודה מראש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן