אשמח לקבל עצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/02/2009 | 09:50 | מאת: יעל

היי.אני אישה בת 46 לאחר 3 לידות וגינליות. הלידה האחרונה לפני 16 שנה. בני נולד במשקל של 4250 קג. הוא נולד ממש גדול. נקרעתי במהלך הלידה וביקשתי מהרופא שיתפרו אותי אך הוא טען אין צורך הכל יסתדר. מאז אני חשה כאילו הכל פתוח אצלי למטה. הייתי אצל הרופאה שלי וסיפרתי לה על תחושותי והיא ענתה שטויות הרתיק שלך צר וארוך הכל בסדר. אנ י בשנים האחרונות סובלת מבריחת שתן בצחוק ,עיטוש וכל מאמץ אני גם הסתכלתי על עצמי עם מראה ואני רואה את הדופן התחתונה שלי ממש צנוחה. גם ביחסי מין אנני חשה ממש את החיכוך. למי עלי לפנות? הרופאה שלי מבטלת את דברי. תודה מראש יעל

לאורוגינקולוג את יכולה לפנות אלי דרך המזכירה 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן