ניתוח אסטתי של הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/02/2009 | 19:58 | מאת: שירלי

בת 29 לפני ליידות... רציתי לדעת כמה דברים שמעניינים אותי, במה כרוך ניתוח קיצור שפתיים פנימיות? כמה זמן אורך, הרדמה מקומית או כללית, האם נחשב לניתוח מסובך...בא נאמר בהשוואה לניתוח סיליקון בחזה שעשיתי. אצלי לא מדובר במשהו יוצא דופן חיצונית, שפתיים פנימיות -הימינית קצת יותר ארוכה מהשמאלית (מה שגורם לעיתים להרגשה לא נוחה ככ בהליכה, מרגישה את זה) שאלה שנייה.. איך בחורה יודעת אם כדאי ניתוח להצרת נרתיק? האם מבצעים את זה גם לפני לידות, במקרים לא קיצוניים (הכוונה יש תחושה ביחסי מין ורוחב הנרתיק נחשב ממוצא, אך רוצים לעשות אותו צר, האם מומלץ).

שלום בניתוח אני משווה את מראה שתי השפתיים. כעיקרון הניתוח בהרדמה כללית קלה (ללא צינרור הקנה) ונמשך כ 40 דקות לאחר הניתוח אין כאב משמעותי כיוון שאני מזריק חומר הרדמה ארוך טווח בהשוואה לניתוח שד הרבה יוצר קל צריך להמנע מיחסים כחודש וחצי-חודשיים הצרת נרתיק - אם את לא מרגישה אותו מספיק ביחסים, מיעוט חיכוך או שהוא אומר שהוא לא מרגיש אותך סביבו בניתוח אחד ניתן לשלב את שתי הבעיות בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן