לידה עם וסטיבולליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/01/2009 | 18:01 | מאת: שוש

שלום רב. אני סובלת מוסטיבוליטיס ראשוני. אני בחודש תשיעי להריוני ושוקלת ניתוח קיסרי. זאת מכיון שחוששת שבעקבות חתך החיץ בלידה (או חתכים שיווצרו, אם לא יבוצע חתך כזה) אזי האיזור יתקשה להחלים היות ורגיש מאוד כבר מלכתחילה ואולי הוסטיבוליטיס יחמיר. מה המלצתך בנושא? האם הוסטיבוליטיס מחמיר בדרכ או אולי עשוי להיטיב מצבו? תודה רבה.

האם החלמת מהבעייה ??? אני הייתי שוקל לידה רגילה ולא ניתוח קיסרי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן