וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/01/2009 | 21:02 | מאת: רעות

ד"ר קריסי שלום רב, ראיתי לא מעט הודעות של בנות שרושמות כאן על הסבל הרבה כתוצאה מוסטיבוליטיס גם אני סובלת , אובחנתי לפני 5 שנים שקודם לכן לא הייתה לי כלל בעיה לקיים יחסים ולא היה לי כאב !! זה התחיל מכל שהייתה לי פטרייה כל הזמן ודלקות , לא יודעת או זוכרת במדויק אבל זה מה שאמרו לי .. אני סובלת מפטרייה תכופות גם כיום . נמאס לי גם אני כמו כולן , כואב לי מגרד לי עוקץ ושורף . האזור רגיש למגע , בבדיקות גינקולוגיות רופאים מצליחים להכניס אצבע ואת המכשיר המפסק ואז הם אומרים לי - יש לך מצב קל.. רק שאחרי הבדיקה נשאר לי כאב נוראי באזור כאילו כמו טראומה כזאת ורגישות .. וכמובן עם כל הקשקושים של הקל או לא קל אני לא מקיימת יחסים בכלל!!!! יש לי המון הפרשות לאחרונה , כאבים כל היום ... ניסתי כל מיני דברים - פיזיותרפיה של רצפת האגן , ביופידבק בהתחלה , שמנים וכו' .. למה אתה מתכוון כשאתה רושם כאן לגבי שינוי תזונה ? מה צריך לשנות אל מי צריך לפנות ? יש לי גם אבחנה של מעי רגיז - יש לי בטן נפוחה כל הזמן ללא קשר לגזים וכואבת אבל אמרו לי שזה מעי רגיז... אני כל הזמן מפחדת מניתוח , כל הרופאים שהייתי אצלם עד היום אמרו לי לא לגבי ניתוח ... אבל אני סובלת ! מה לעשות ??? אם מישהי יכולה גם לרשום עצות אז אנא ...! תודה רבה

במיקרה כל כך מורכב הייתי מעדיף שתגיעי לבדיקה אם האיזור הכואב מוגבל ניתן לנתח אם לא - אין טעם יתכן ואמצעים אחרים יעזרו בקשר לתזונה - יש אתרים בעברית - דרך גוגל שממליצים על דל אוקסלטים וכו' קראי זאת שם בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן