שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/12/2008 | 12:33 | מאת: .

ד"ר שלום,בעבר עברתי ניתוח לתיקון שפתיים והן באמת נהיו קצרות כמו שהן אמורות להיות.הבעיה שנותרה היא בדגדגן ובעור שמסביבו ניראה כאילו את הרקמה המיותרת של השפתיים האלו כלפי מעלה לאזור הדגדגן.זה לא נשמע הגיוני הרי את הרקמה מורידים אך זה המראה שנוצר.באזור הדגדגן יש הרבה עור מסביבו וגם ככה הדגדגן בולט מטבעו ועם העור הזה בכלל זה בולט ולא ניראה יפה.האם גם לזה יש פתרון כמו לקיצור השפתיים?אני רוצה להגיע למראה שטוח לגמרי יפה ואסטתי האם זה אפשרי? האם אפשר לגרום לדגדגן בולט להיות שטוח יותר?אני יודעת שבניתוחים כאלה לא נוגעים בדגדגן אך עדיין האם יש מה לעשות בנושא?זה מטריד אותי מאוד. תודה.

כעיקרון עדיף לגדל מעט שיער באיזור הזה וליצור מראה יפה מאשר לגעת בדגדגן דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן