קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/09/2008 | 00:17 | מאת: אלמונית

יש לי שאלה תאוריתית, נגיד קרום בתולים סגור, קבל קרע מלמעלה למטה בצד אחד של דפנות הנרתיק, אבל הפתח נשאר מכוסה באותה רקמה של קרום, ז"א שהקרום לא נקרע באפן רגיל לא נקרע באמצע, אם אוחים את הקרום שנקרע בצד אחד שקרוב לדפנות הנרתיק , ואחרי זה מקימים יחסי מין מה הסיכוי שהקרום שלא נקרע באמצע ידמם בעת קיום היחסים???

מה השאלה ???

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן