שפתיים קטנות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/09/2008 | 01:23 | מאת: חן

שלום יש לי בעיה עם המראה של הפות של י השפה הפנימית הימנית הקטנה ארוכה יותר ובנוסף פעמיים התפתח לי שם אבצס ויש עלייה צלקת היא לא ממש ארוכה אך מפריעה לי,גם בתיפקוד לפעמים האם אפשרי לבצע ניתוח מהסוג הזה ?? ומה העלות של הניתוח אצלך.? והאם זה מבוצע בהרדמה מלאה??

שלום נראה לי שאפשר להגיעה לתוצאה טובה אם כי אני חייב לראות היכן נמצאות הצלקות את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה ואומר לך אם התוצאה יכולה יפה להיות כמו בכל ניתוח שפתים רגיל שאני מבצע בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן