ניתוח הצהרת נרטיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/09/2008 | 11:57 | מאת: ROMANCE

שלום אני בת 45 אחרי 2 לידות עושה ניתוח TVT באותה הזדמנות אני רוצה לעשות ניתוח הצהרת הנרטיק שאלה שלי הן : - הם יש כאבים אחרי הניתוח ? - מה זמן החלמה? - איך יודעים עם באמת צריך? - כמה זמן אין לקיים יחסי מין ? תודה

שלום את יכולה פשוט להגיע ליעוץ ובדיקה דרך כל ביטוח או ביטוח משלים כעיקרון אני מבצע את הניתוח בצורה משולבת באותה פעם כיוון שכך נחסכת הרדמה כפולה וכאבים נוספים והתוצות מצוינות למזכירה - 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן