האם יש הבדל

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/08/2008 | 12:33 | מאת: נוהאד

דר חיים שלום וברכה לאשתי הומלץ על ניתוח כריתת רחם וניתוח TVTO שאלתי:האם יש הבדל בין לעשות את הניתוח דרך לפארסקופיה או דרך הנרתיק ומה יותר טוב?? תודה נוהאד

תמיד עדיף דרך הנרתיק על פני לפרוסקופיה - אין שום חתך בבטן לעומת 3 או 4 חתכים בדרך הלפרוסקופיה וגם התוצאות טובות הרבה יותר לתיקוןם צניחות או דליפות אם מדובר ברחם שרירני ענק ללא צניחה - הדרך הלפרוסקופית נכונה יותר בהצלחה דר קריסי

28/08/2008 | 20:15 | מאת: נוהאד

אני מאוד מודה לך ד"ר על התשבות שלך זה נותן לי כיוון בטיפולים של אישתי . אשמח מאוד יום אחד לפגוש אותך להודות לך פנים אל פנים,אני מאוד מעריך אותך על העזרה שאתה נותן באתר. בתודה מאוד גדולה נוהאד ורעייתו

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן