לאחר TOT ו- TVT

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/07/2008 | 14:30 | מאת: mri

בת 64 ; 4 חודשים לאחר TOT ?TVT עם רשת/ סרט . אינני יכולה להטיל שתן בפעם אחת. בבוקר הפעולה נמשכת כמה דקות. לאחר זרם סביר, נמשך טפטוף והתגברות הזרם לסרוגין במשך דקות ארוכות. אי אפשר לעצור ולקום מפני שהזרימה האיטית נמשכת, ואם פסקה לשניה עדין יש תחושה של המשכיות, ואכן היא נמשכת. במשך היום הבעיה קצרה יותר. לפני חודשיים אמר לי המנתח כי זה יסתדר במשך הזמן, אך הדבר נמשך ונמשך. לאחרונה, השבוע, אמר לי המנתח כי "זהו זה ועלי להתרגל". ובזה נגמר הקשר שלי עם הביקורות בבית חולים לבוא לבקורת בעוד חצי שנה.. יצא כי החלפתי בעיה אחת בבעיה אחרת! האם אין פתרון איזשהו או דרוש תיקון לניתוח? האם התפספס משהו בניתוח?

מורכב מידי לתשובה סטנדרטית כעיקרון תלוי מאד מה התסמינים - יתכן ותקין אך יתכן ויש עצירת שתן חלקית ואת לא מתרוקנת טוב את מוזמנת להגיע לבדיקה ויעוץ בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן