מזה צניחת רחם?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/05/2008 | 18:56 | מאת: לילוש

ד"ר שלום האם תוכל להסביר מזה הצניחה שהגולשות שואלות?צניחת רחם או איברים משהו כה?ממה זה נגרם ואיך מזהים את הבעיה אם אפשר בלי להיבדק אצל רופא אלא לבדוק באופן עצמאי תודה מראש

13/05/2008 | 18:58 | מאת: לילוש

או שזה צניחת נרתיק מקווה שהבנת את שאלתי

אם הכל תקין - לא צריך לחפש יש נשים עם חולשה של דפנות הנרתיק והרקמה שמחזיקה את הרחם ואז יש בליטה של הרחם או שלפוחית השתן או החלחולת מבעד לפתח הנרתיק לרוב זה מרגיש כמו "ביצה" בולטת החוצה או מלאות בנרתיק בשלבים הקלים הדרך לבדוק זאת היא בדיקה גינקולוגית דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן