דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/05/2008 | 18:41 | מאת: סינדרלה

בעבר פניתי לרופא נשים וטען שיש דלקת וקיבלתי 3 נרות גדולים להחדרה שאני לא זוכרת את שמם ולאחר בדיקה חוזרת אצל הרופא טען שעבר לי הדלקת אבל אני ממשיכה לסבול מהפרשות ומריחות חייבת עזרה זה נורא

כדאי לבצע תרבית נרתיק ולטפל לפי זה לדעתי כניראה אלה חיידקים וקרם זידובל נרתיקי יכול לפתור את הבעייה - תאמי את זה עם רופא הנשים שלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן