שפתיים מוגדלות ורפויות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/03/2008 | 23:13 | מאת: צליל

אני חושבת כי יש לי בעיה של שפתיים פנימיות גדולות ורפיות . אני יודעת שקיימת בעיה אך איני יודעת מהי חומרתה. איבר המין שלי לא נראה אסתטי כלל. הדימוי העצמי שלי מאוד נמוך בלי קשר לכך ואני שוקלת לעבור ניתוח. אני תושבת המרכז ורציתי לדעת מאיזה גיל אפשר להתחיל לנתח? ומהי העלות של ניתוח כזה? תודה רבה ויום טוב.

צליל שלום בעייתך היא בעייה של נערות ונשים רבות כעיקרון אני מעדיף לנתח רק אחרי גיל 17 אם כי במיקרים מיוחדים ניתן לפני כן הייתי ממליץ לך להגיע לפגישת יעוץ ובדיקה ללא תשלום לפני החלטה לקביעת תור למזכירתי 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

28/04/2008 | 01:00 | מאת: מירי

אתה רושם כאן להגיע לשיחה ויעוץ ללא תשלום כשאני התקשרתי למזכירתך נאמר לי שפגישת יעוץ עולה 600 ש"ח למה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן