ויסטבוליטיס??

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/02/2008 | 20:26 | מאת: אני

אני לא בטוחה אך אחד הרופאים שראיתי אמר שיש לי ויסטבוליטיס, גם בבדיקת PAP האחרונה יצא שיש לי דלקת לפי מה שהרופא אמר. בזמנו קיבלתי טיפול שאמרו שאם לא תעזור אני אופנה לניתוח. ניסיתי נרות דלאצין והפסקתי אחרי יום כי זה עשה לי כאבי שרירים ושלשול. אחר כך ניסיתי עוד טיפול ע ג'ל שנראה שעזר קצת אך לא משהו משמעותי. לאחר מכן קיבלתי בקטרובן בערב ודרמקובין בבוקר. נראה לי שזה רק החמיר למרות שניסיתי רק שבוע ולא לתקופה ארוכה. אני חושבת שאני אעבור ניתוח אך כרגע אני ממתינה לניתוח לתיקון ריפלוקס חמור בוושט, מכיוון שהניתוח או בכלל הבירור המקיף שאני מתכוונת לעשות לא יהיה בחצי שנה הקרובה מה אני יכולה לעשות כדי להקל בינתיים? אנחנו מקיימים יחסים פעם בחודש ואני ממש סובלת ובעבר היחסים היו ממש טובים ותכופים. אני גם חוששת ללכת לרופא כי הבדיקה עבורי זה סיוט אולי יש משחה שמרדימה או משחה שמשפרת עד שאני אטפל בזה באופן כירוגי. אנחנו רק התחתנו וזה מאוד מפריע בנוסף לבעיות הריפלוקס שיש לי.

למרוח עזרקאין קרם 5 אחוז

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן