חתך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/08/2006 | 15:21 | מאת: נעמה

ילדתי לפני שנתיים את בתי הבכורה הלידה היתה ארוכה ונמשכה 36 שעות שבסופה היה שימוש בואקום.עשו לי חתך ותפרים כשבוע לאחר הלידה יצא לי מין חתיכת בשר מן הנרתיק כאשר הלכתי לרופא נשים הוא אמר לי שיש לי צניחה קלה של הדופן האחורי של הנרתיק.בנוסף כל פעם שאני מקיימת יחסי מין אני נקרעת בפתח של הנרתיק ואיני יכולה להמשיך , אלה לחכות לפחות שבוע את שיחלוף חתך.זה ממש חתך עם דם.השאלה שלי מה אפשר לעשות , אם יש לזה טיפול? מחכה לתשובה.

שלום נעמה בודאי שיש לזה טיפול והוא אינו קשה כלל - מדובר כנראה בשרכת עור עקב התפירה שצריך להסיר או לעצב ניתוחית מחדש אין שום סיבה לסבול את יכולה להתקשר למזכירתי לקבוע תור ליעוץ בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן