labiaplasty לאחר שלב ראשון של vaginoplasty/clitoro

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/12/2007 | 18:34 | מאת: מ.

שלום, אני עברתי לפני כ-3 חודשים ניתוח לשינוי מין ושוקלת לעבור שלב נוסף. הייתי רוצה לדחות פנימה אזור של mons pubis ולעבור labiaplasty על מנת ש-labia majora יתכנסו יותר... לדעתך, באיזה בית חולים ניתן לעשות את הניתוח? כמה זמן יכולים לקחת ניתוח ואישפוז? ובאיזה מחירים מדובר אם אעשה את זה באופן פרטי?

לא הבנתי במה בדיוק מדובר - כניראה בשאיבת שומן למונס פוביס והשפתיים הגדולות ? כעיקרון אני ממליץ לך להתיעץ עם דר עמוס שפירא ממרכז רפואי עתידים רמת החייל לניתוחים פלסטים בהצלחה דר קריסי

01/12/2007 | 23:03 | מאת: מ.

אני לא חושבת שמדובר ב-liposuction, המנתח הסביר שיש לי מונס פביס בולת ושזה דורש ניתוח נוסף... ותודה על ההמלצה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן