פטמות שקועות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/10/2007 | 10:03 | מאת: אולסיה

האם פטמות שקועות בגיל התבגרות יכולות להתפתח לפטמות רגילות בתום גיל ההתבגרות? ואם לא, אילו ניתוחים יש? ומה העלות שלהם?

כעיקרון יש נשים רבות עם פטמות שקועות שיוצאות רק בגירוי הפיטמה בריגוש מיני או בהנקה ואין צורך לעשות דבר כל ניתוח יכול לפגוע ביכולת ההנקה יש להתיעץ עם כירורג שד במידה ואכן מפריע מידי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן