שאלות לגבי טיפול בתכיפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/10/2007 | 19:40 | מאת: חדשה

אני בת 34 לפני כ-5 שנים ידלתי את בני בלידת ואקום שכללה אילחוש אפידורלי ומאז אני סובלת במתכיפות במתן שתן בלילה וביום ללא דליפה ניסיתי טיפול תרופתי ללא הצלחה כיום נעזרת בכדור הרגעה / שינה שגם כן לא תמיד עוזרים. אני מתעניינת בעיקר בזריקות הבוטוקס או הגירוי החשמלי גם שיעילותן לא הוכחה לי אין מה להפסיד שאלתי איך מגיעים לטיפולים אלה ? האם הם כלולים בסל הבריאות / ביטוח משלים? (אני חברה כללית) תודה

שלום איני ממליץ על טיפול בבוטוקס ללא הערכה מתאימה וידיעת העובדות למרות שזה נשמע מאד " חדשני" הטיפול בבוטוקס ל 5-6 חודשים בלבד !, עולה כ 10000 ש"ח,לא במיסגרת סל הבריאות, אינו יעיל לטווח ארוך, מנסיוני הוא אכן עוזר אך עדיף טיפול תרופתי פשוט כגון דטרוזיטול חד יומי או כדורים דומים, חייבים לעבור הערכה מלאה לראות שאין שום דבר פתולוגי שגורם לתופעה או אפילו סתם שתייה מוגזמת של יותר מ 2 ליטר ליממה החלק החשמלי גרוע אף יותר - כ 20000 שח, השתלת קוצב בניתוח ועוד - איני בטוח שבישבילך פני להערכה מיקצועית טובה ויעוץ דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן