המין הנשי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/10/2007 | 11:31 | מאת: יעקב

שלום ד"ר - ברצוני לשאול שאלה - אני עומד להכנס לגיל ה-30 - אני מאד מיואש מהמין הגברי ורציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות משהו בנדון ועוד שאלה מה הפוטנציאל לעבור מהמין הגברי למין הנשי על ידי ניתוח - תודה ויום נפלא

שלום התחום מעניין אותי מאד אך לצערי כרגע איני בעל כישורים לניתוח שינוי מין יש מספר רופאים בארץ שעובדיפ בצוות ומורשים ע"י משרד הבריאות לניתוח זה אם איני טועה דר רבינוביץ ממחלקת נשים בתה"ש הוא אחד מהם ניתן להתיעץ בו בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן